Mercedes-AMG S 63 Coupé op oorlogspad in Los Angeles

Mercedes-AMG S 63 Coupé op oorlogspad in Los Angeles

Er is een Mercedes-AMG waar de kleur matgroen perfect op past, de G 63 6x6. Er is dan ook een bekende autoverzamelaar, GregB, die deze kleur koos voor zijn 6x6. Op een S 63 Coupé ziet het er allemaal wat anders uit.

Er was een periode dat een Mercedes-Benz meer rechte lijnen in het design had zitten. Met de huidige designtaal is het een goede mix voor de Japanse tuner WALD die bodykits produceert die ook dezelfde ronde lijnen hebben. Spotter kasmac92 wist dit bijzondere exemplaar in Los Angeles vast leggen. In de stad die ook wel de 'City of the Angels' wordt zijn de auto's in ieder geval geen Engeltjes. Dit is een bruut uitziende Mercedes-Benz. Alle chromen onderdelen zijn zwart gemaakt en het nodige carbon fiber is ook te vinden. Een lekker dik exemplaar dat een plek op de voorpagina verdient.

Mercedes-AMG S 63 Coupé op oorlogspad in Los Angeles

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    BELGIUM Tom Da Man  -  06-02-2017 om 19:54

    Dit staat de wagen uitstekend. In een licht, blinkend tintje wordt de carrosserie al snel onoverzichtelijk, en lijken de proporties wat zoek. Ik vind het daarom een van de weinige wagens die men bijna standaard in een frozen of matte kleur zou moeten aanbieden. Zwart, grijs, bruin en dergelijke gaan op zich ook prima, maar dat - gaap - doet iedereen al. In ieder geval geldt voor mij de eenvoudige regel:
    hoekige carrosserie----->graag zo'n gek tintje als maar kan
    ronde carros--------------->met een wat grauwer tintje rechttrekken, die handel! Je hebt natuurlijk uitzonderingen; de vorige Machbach was als 62 nog steeds vrij rond, maar donkere tinten stonden er (ook) vreselijk op. Van de 57(S) ben ik dan weer een grote fan, zeker als ie twotone is.

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws