McLaren Senna GTR LM is net dat tandje meer

McLaren Senna GTR LM is net dat tandje meer

Gisteren zagen we de McLaren Senna GTR even in actie in de video van MrJWW en afgelopen nacht kwam McLaren met een nieuw speciaaltje. De Senna GTR LM. Vijf exemplaren gebaseerd op de McLaren F1 GTR die de Le Mans 24 uurs race in 1995 domineerde.

Komend weekend vind de 24 uurs van Le Mans plaats. Drie maanden later dan de planning en de reden mag bekend zijn. Dit jaar zal het moeilijk zijn de winst naar een McLaren te laten gaan want ze doen niet mee. In 1995 was dat wel anders want er stonden liefst vijf McLaren's in de top 5! Dat was te danken aan de glorieuze F1 en daarom eert men deze auto door de Senna GTR LM. Vijf exemplaren worden er gemaakt en elk heeft zijn eigen livery. Die levery's zijn weer gebaseerd op die van de F1's uit 1995! Hoe vet is dat. Dat is echter niet alles. Ook de velgen zijn typisch Le Mans stijl en de uitlaat is nog ietsjes aangepast. Motorisch is er ook nog een kleine winst behaald. 845 pk en 800 Nm wordt er uit de V8 geperst. Dat is nog eens twintig pk extra dan de standaard GTR.

Het is te hopen dat we ook nog videobeelden van deze jongens te zien krijgen in de nabije toekomst!

McLaren Senna GTR LM is net dat tandje meerMcLaren Senna GTR LM is net dat tandje meerMcLaren Senna GTR LM is net dat tandje meerMcLaren Senna GTR LM is net dat tandje meerMcLaren Senna GTR LM is net dat tandje meerMcLaren Senna GTR LM is net dat tandje meerMcLaren Senna GTR LM is net dat tandje meerMcLaren Senna GTR LM is net dat tandje meer

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS Bob888  -  20-09-2020 om 20:49

    gaaf,maar liever een echt Mclaren F1

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws