McLaren P1 wordt goed gebruikt en verschijnt op eilandje

  • Joep
  • 24-03-2024 16:00
  • 394
  • 0

McLaren P1 wordt goed gebruikt en verschijnt op eilandje

De McLaren P1 is een gewild beleggingsobject, dus er wordt vaak niet veel mee gereden. Deze Duitser heeft daar schijt aan, want dit is al het derde land waar deze P1 opduikt!

De waarde van zijn P1 zal de Duitse eigenaar niet veel interesseren als we zo naar de spotgeschiedenis van dit zwarte exemplaar kijken. Sinds afgelopen zomer is deze maar liefst zes keer gespot. Het begon voor deze Duitser allemaal in Monaco. Daarna zagen we hem op vier verschillende plekken in Italië. Het is dus niet zo dat deze een keer ergens gestaan heeft en vervolgens door vier verschillende spotters vanaf die plek is geüpload. Nee, deze P1 is binnen Italië van hot naar her gereden en onderweg gespot. Zo zagen we hem onder andere in de thuishaven van Lamborghini, maar ook in grote steden als Milaan en Rome. Daarna werd het tijd voor het derde land voor dit beestje: Malta.

Malta is een kleine eilandengroep in de Middellandse Zee dat ligt tussen Italië, Tunesië en Libië. Het bestaat uit twee bewoonde eilanden en een aantal kleine onbewoonde eilandjes. Malta is de kleinste lidstaat van de EU, zelfs kleiner dan Luxemburg. Deze McLaren werd gespot in San Giljan op het hoofdeiland. Een P1 spotten op zo'n klein eilandje is wel heel bijzonder, helemaal als ie helemaal vanuit Duitsland komt. Vanuit het zuiden van Italië gaan er veerboten naar Malta. Het zou toch wat zijn als je de boot naar Malta neemt en er een McLaren P1 tussen de auto's op het parkeerdek staat, dat moet een uniek gezicht zijn. Het zal je niet verbazen dat dit de eerste P1 is die in het landje gespot werd en dat ie de spot van de dag won.

De Britse hypercar met meer dan 900 pk aan V8 en elektrokracht kun je niet echt loslaten op Malta, want het is heel klein en heel erg druk. Malta is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. Wel lijkt het ons heerlijk om in een P1 langs de kustlijn te rijden en te genieten van het prachtige uitzicht op de zee, andere eilanden en pittoreske dorpjes in de verte!


McLaren P1 wordt goed gebruikt en verschijnt op eilandjeKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag