McLaren Elva debuteert in Goodwood met Gulf livery

McLaren Elva debuteert in Goodwood met Gulf livery

McLaren heeft de Elva en dat is ook een klein zorgenkindje. Men dacht er wel 399 exemplaren van te kunnen slijten maar dat werd al snel naar beneden bijgesteld. 149 stuks worden er nu gemaakt van de dakloze McLaren en om nog even wat extra aandacht te genereren komen ze met een Gulf gekleurd kleurenschema door McLaren Special Operations.

De unieke McLaren roadster in blauw en oranje Gulf kleuren maakt zijn debuut tijdens de Goodwood Speedweek. Een evenement achter gesloten deuren maar dat wel wordt gestreamd. Het evenement brengt het verleden, het heden en de toekomst van de autowereld bij elkaar op het Goodwood Motor Circuit.

McLaren en Gulf hebben onlangs weer een samenwerking gelanceerd en hoe kun je dat beter vieren door een kleurenschema op de auto te maken. Deze samenwerking betekend niet meer dan dat klanten meteen bij MSO voor een Gulf livery kunnen gaan. De Elva is dus de eerste die te danken is dankzij deze samenwerking.

Nog even over die Elva. Het is natuurlijk een geweldige auto en waar Ferrari het lukt met de Monza zou het McLaren ook met de Elva ook moeten lukken. Ware het niet dat er teveel kleine probleempjes zijn die zorgen voor een net iets mindere beleving. Daarnaast blijft het het V8 blok dat eindeloos uitgemolken wordt door McLaren. In de Elva goed voor 815 pk en 800 Nm.

Global debut for McLaren Elva Gulf theme by MSO at GoodwoodGlobal debut for McLaren Elva Gulf theme by MSO at GoodwoodGlobal debut for McLaren Elva Gulf theme by MSO at GoodwoodGlobal debut for McLaren Elva Gulf theme by MSO at GoodwoodGlobal debut for McLaren Elva Gulf theme by MSO at GoodwoodGlobal debut for McLaren Elva Gulf theme by MSO at GoodwoodGlobal debut for McLaren Elva Gulf theme by MSO at Goodwood

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws