McLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het toch

  • Ruud
  • 03-02-2021 15:02
  • 118
  • 0

McLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het toch

De McLaren 765LT is één van de snelste supercars van het moment. We lieten het onlangs al zien in een filmpje dat de auto uit Woking pijlsnel is op de dragstrip. Ook het uiterlijk is behoorlijk extreem en je zou zeggen dat een tuner er weinig raad meer mee weet. Novitec is van een andere mening voorzien en komt met veredeling voor deze auto.

Novitec vind het niet zo spannend om een auto aan te pakken. Novitec pakt de biturbo V8 aan en daarmee stijgt het vermogen, in combinatie met een uitlaat en ander intlaattraject naar 855 pk en 898 Nm aan koppel! 0-100 km/u zit er nu op in 2,5 seconde en 200 km/u staat al in 6.5 seconden op de teller!

Optisch weet Novitec niet zo uit te pakken als bij de 720S. In dit geval zijn er carbon onderdelen toegevoegd bij de koplampen, luchthapper op het dak en natuurlijk een andere achterspoiler. Om de looks nog wel iets aan te scherpen aan het exterieur zijn een set Vossen wielen gemonteerd en is de auto 20 millimeter dichterbij de grond gebracht.

Het interieur is bij dit exemplaar ongemoeid gelaten maar Novitec laat weten dat er desgewenst van alles mogelijk is!

McLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het tochMcLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het tochMcLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het tochMcLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het tochMcLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het tochMcLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het tochMcLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het tochMcLaren 765LT behoeft eigenlijk geen tuning, Novitec doet het toch

Reacties op dit artikelGerelateerd nieuws

Stem nu voor de spot van de dag