McLaren 720S knalt eruit in het paars

McLaren 720S knalt eruit in het paars

Kijk, dat is nog eens lekker verfrissend. De McLaren 720S is al een fijne verschijning om te zien, maar het kan altijd gaver natuurlijk. In het paars is het helemaal een opvallende auto, op een positieve manier.

Het design van de 720S is behoorlijk exotisch te noemen. Vloeiende lijnen, een agressief front en een sportieve kont zorgen ervoor dat bijna elke kleur goed staat op deze supersporter. Ook al rijden in Dubai zo waanzinnig veel sportwagens rond, het is geen fijne plek om ermee te scheuren. Op de wegen dat het kan staat vaak om de kilometer (geen grap) een flitspaal. Eén keer naar het gaspedaal kijken van deze raket en je zit al op illegale snelheden, dus kun je er beter een auto van maken waarin je gezien wilt worden. Deze paarse kleur zorgt daarbij voor de nodige aandacht.

McLaren 720S knalt eruit in het paars

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    BELGIUM Tom Da Man  -  16-01-2018 om 14:20

    Ik ben een groot fan van bizarre kleuren, maar paars op een 720 lijkt me geen goed idee, omdat dat de erg golvende lijnen extreem in de verf zet en de kleur tegelijk ook in competitie gaat met het design, waardoor dat laatste toch ook een beetje verdwijnt. Een meer cleane knalkleur, desnoods mat, zoals oranje of seventiesgroen, lijkt me beter.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws