McLaren 600LT MSO Dragon Blue krijg je als je losgaat bij MSO

McLaren 600LT MSO Dragon Blue krijg je als je losgaat bij MSO

Als je echt iets unieks wil dan moet je langs gaan bij personalisatie afdeling van een bepaald merk. Deze klant uit Canada is compleet losgegaan bij McLaren Special Operations met als gevolg de 600LT MSO Dragon Blue.

MSO kent geen limiet en dat is ook wel duidelijk geworden bij deze one-off 600LT. De auto is op verzoek van de auto samengesteld en in de kleur Ludus Blue gespoten en uiteindelijk gecombineerd met een livery van de 620R. Alles wat op de auto zwart lijkt is overigens donkerblauw. Dat is echter lastig op de foto's vast te leggen. Extra keuzes die de eigenaar verder gemaakt heeft zijn de luchthapper op het dak, de louvres en de spatborden. Daarnaast zijn zelfs de stoelen aangepast. De stoelen hebben allebei een andere kleur gekregen. Die van de bestuurder is blauw en van de passagier zwart! Op de hemel van het dak is tevens een handtekening van de dochter van Bruce McLaren gezet. Ook redelijk uniek!

Als klap op de vuurpijl kreeg de eigenaar ook nog een zeer gelimiteerde fles Cognac bij de auto. De fles in kwestie is een Remy Martin Louis XIII Le Jeroboam. Een fles die in de winkel liefst 26.500 euro kost! Reken dus maar uit wat deze one-off heeft gekost dat McLaren je deze fles cadeau geeft!

McLaren 600LT MSO Dragon Blue krijg je als je losgaat bij MSO

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws