Maserati Quattroporte Sport GTS luidt het weekend in

Maserati Quattroporte Sport GTS luidt het weekend in

Het is weer topdrukte in Maastricht, want het jaarlijkse spottersfestijn is weer begonnen. Elke Porsche Carrera S wordt door Sjoerd Wolfs en zijn gele camera zorgvuldig vastgelegd, maar dit keer heeft hij iets anders bijzonders te pakken. Dit is, als je het mij vraagt, de best klinkende auto.

Ja, dat is nogal een titel. Van een AMG-liefhebber als ik is het een verrassende keuze dat het diepe gedonder van de 6.2 V8 van AMG niet de voorkeur heeft, maar juist een relatief trage sportsedan als deze. Start echter maar eens YouTube op als je geen Maserati Quattroporte Sport GTS binnen handbereik hebt staan en luister maar eens goed. Zelfs in de film Intouchables vertolkte deze auto een dusdanige rol dat hij meer herinnerd wordt dan het pianospel van Ludovico Einaudi. Het geluid is gewoon vol, diep, maar ook krijsend als je hem in de toeren jaagt. Gas erop dus en lekker genieten van dat weekend.

Maserati Quattroporte Sport GTS luidt het weekend in

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  SDTF  -  12-01-2018 om 17:32

  Die gele camera laat die tegenwoordig thuis, want je kan gewoon op 4g telefoon foto's uppen.
  Als dit uberhaupt zijn eigen foto's zijn want als meneer niet kan laat die zich gewoon foto's sturen voor de sterretjes.

 2. Profile pic
  DTCS  -  12-01-2018 om 18:23

  Je loopt inderdaad achter Stephan, tegenwoordig legt Wolfs alles vast met zijn telefoon om de sterspot te bemachtigen!

 3. Profile pic
  PatrickC  -  12-01-2018 om 20:47

  Inderdaad, en persoonlijk vind ik dat jullie dit niet moeten promoten. Doen jullie bij mij in ieder geval ook niet als ik telefoonspots upload. Gevalletje 'gelijke monniken, gelijke kappen'!

 4. Profile pic
  grandmasterb  -  12-01-2018 om 22:10

  De mooiste sedan van de laatste 50 jaar en hij klinkt ook nog het beste.

 5. Profile pic
  rutger superleggera  -  12-01-2018 om 23:55

  Vorig jaar was ik mrt een vriend in 1 van deze aan t touren. Die had ook geen standaard uitlaat. Uiteindelijk zijn we wel aangehouden en hebben we 2 boetes gekregen

 6. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws