Maserati MC20 in Rosso Vincente is bloedmooi

  • Thom
  • 21-09-2022 08:00
  • 185
  • 0

Maserati MC20 in Rosso Vincente is bloedmooi

De dieprode lak komt enorm goed over op de sierlijk gelijnde Italiaan. Tot nu toe werden er slechts twee rode MC20's geüpload op de website!

De eerste werd gevonden door onze vaste Berlijn spotter Damors in Monaco, of all places. Ook Damors heeft afgelopen zomer een tripje naar de Franse zuidkust gedaan, en is met een flinke lading spots thuisgekomen; waaronder dus de eerste rode MC20! De spotter van dienst wist een langsrijdende Maser net op tijd te platen!

Maserati MC20 in Rosso Vincente is bloedmooiKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Het tweede exemplaar werd nu door MG Rafalski gespot in de op één na grootste stad van Portugal; Porto. Ook hier hebben we weer te maken met een langsrijdende Maserati. Onder de bewolking van Porto is de kleur iets beter te waarnemen dan in de volle zon in Monaco, zoals de spot hierboven. Er komt echt een kers-achtige kleur naar boven bij de spot in Portugal, en doet de MC20 eruit laten zien als een sexy Italiaanse brunette met een strakke zijden jurk. Iets waar veel mannen van dromen, waaronder ik hehe, Maar goed, voor dat we te ver afdwalen; ik droom dus ook van een rode MC20; een geweldige machine op de wereld gezet door het Italiaanse bedrijf!

Maserati MC20 in Rosso Vincente is bloedmooiKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel