Maserati eert Stirling Moss met speciaal prototype van de MC20

Maserati eert Stirling Moss met speciaal prototype van de MC20

Sir Stirling Moss, een legende die voor meerdere automerken heeft gereden. Om die reden eert ook Maserati hem met een speciaal prototype van de Maserati MC20. Het testen van de Maserati MC20 gaat onvermoeibaar door.

Sir Stirling Moss reed voor Maserati onder andere met de Tipo 60 Birdcage, Tipo 61 en 300 S. Het design voor dit prototype komt echter van de Maserati El Dorado. Deze auto debuteerde in 1958 en werd toen door niemand meer dan Moss bereden. Deze maand zou de MC20 tijdens een groots evenement onthuld worden maar helaas kwam Corona om de hoek kijken. Het evenement is dan ook uitgesteld tot september maar het testen van deze bijzondere bolide wordt zonder problemen uitgevoerd. Door dit prototype krijgen we al een klein beetje een idee hoe de auto er uit komt te zien!

Maserati eert Stirling Moss met speciaal prototype van de MC20Maserati eert Stirling Moss met speciaal prototype van de MC20Maserati eert Stirling Moss met speciaal prototype van de MC20Maserati eert Stirling Moss met speciaal prototype van de MC20

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws