Marius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-Klasse

  • Ruud
  • 23-12-2020 08:29
  • 120
  • 1

Marius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-Klasse

Je bent als persoon uniek, waarom niet je auto ook personaliseren. Dat is het motto van Marius Designhaus en daarom komen ze met de MD2, gebaseerd op de Mercedes-Benz G-Klasse.

Breder, groter en beter. Dat is wat Marius Designhaus zegt te doen met de G-Klasse. Ze transformeren de auto in een beestachtig en agressieve auto met stijl. Niet alleen werd de bodykit door de tuner gemaakt. Ook de velgen werden speciaal voor dit project ontworpen. De gesmeede velgen zijn vervaardigd uit één blok aluminium waarmee ook meteen een start is gemaakt voor het nieuwe bedrijf MD Forged. De velgen kom in 22" inch, een perfecte maat om de wielkasten van de G-Klasse op te vullen.

De bodykit is ook met zorgvuldigheid ontworpen. De voorbumpers zijn opnieuw ontworpen gecombineerd met een splitter en carbon fiber randjes bij de luchtinlaten. De motorkap kan als add-on besteld worden maar ook als compleet nieuwe motorkap. Uiteraard kon het verbreden van de wielkasten niet vergeten worden en aan de achterkant werd ook een nieuwe voorbumper ontworpen met sportieve diffuser. Om het geheel af te toppen werd een kleine spoiler op het dak gemonteerd. Niet dat dit van invloed zal zijn op de aerodynamica.Marius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-KlasseMarius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-KlasseMarius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-KlasseMarius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-KlasseMarius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-KlasseMarius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-KlasseMarius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-KlasseMarius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-KlasseMarius Designhaus presenteer de MD2 op basis van de G-Klasse

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws