Marcus Rashford heeft een salaris van 10 miljoen euro, dit koopt hij ervoor

  • Andele
  • 24-12-2023 21:00
  • 492
  • 2

Marcus Rashford heeft een salaris van 10 miljoen euro, dit koopt hij ervoor

Profvoetballers verdienen genoeg geld voor een paar auto's. Met 10 miljoen per jaar kom je een heel eind.

Marcus Rashford, profvoetballer bij Manchester United, houdt wel van luxe. Niet iedereen kan zeggen dat hij een Rolls-Royce in zijn bezit heeft, Rashford heeft er drie! Alle drie rond de 4-5 ton. Hij bezit een Rolls-Royce Wraith Black Badge welke hij jammer genoeg crashte na een wedstrijd, dit vond de linkerzijde van de auto niet heel aangenaam. Rashford was ongedeerd. De auto van de spot is een Rolls-Royce Cullinan Revere Black Badge. Revere voegt allerlei onderdelen toe aan de Black Badge waardoor deze er volgens hen nog "agressiever" uit komt te zien. Er wordt een voor- en achterbumper gemaakt met bij de achterbumper nieuwe uitlaatpijpen. Ook worden er twee spoilers toegevoegd en krijgt de auto enorme sloffen van het tuningbedrijf. En ten slotte de Rolls-Royce Cullinan Blue Shadow die in 2024 geleverd zal worden. Er worden in totaal 62 exemplaren geproduceerd, welke allemaal al verkocht zijn. Het eerste exemplaar op AG moet nog komen.
Geen verkeerde verzameling van deze profvoetballer, we hopen de Blue Shadow in de loop van 2024 op de site te zien verschijnen!

Marcus Rashford heeft een salaris van 10 miljoen euro, dit koopt hij ervoor
Marcus Rashford heeft een salaris van 10 miljoen euro, dit koopt hij ervoorKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel