Mansory gaat vol voor de Audi RS6 Avant

Mansory gaat vol voor de Audi RS6 Avant

Een nieuw merk in het portfolio voor Mansory, en met succes overigens. Mansory is namelijk compleet los gegaan op de nieuwe Audi RS6 Avant en daarbij moeten we zeggen dat dit er voor Mansory zijn doen toch wel heel lekker uitziet!

Laten we eerst beginnen met wat ze onder de motorkap met sleuven hebben gedaan. Softwarematig is er het nodige aangepast. De 4,0-liter V8 produceert niet langer de standaard 600 pk en 800 Nm koppel maar heeft nu 720 pk en 1000 Nm aan koppel! Dit extra vermogen heeft de sprint naar de 100 km/u verlaagd van 3,6 seconden naar slechts 3,2 seconden.

Optisch dan. Hate it or love it maar ik ben compleet verliefd geworden op deze bolide. Alleen de uitlaten mogen iets subtieler van mij maar verder is het plaatje compleet. We schreven het al eerder, de motorkap is voorzien van sleuven voor extra koeling. Het extra vermogen zorgt natuurlijk ook voor meer hitte. Daarnaast zien we een nieuwe voorbumper met fenders en extra onderlip netjes overloopt in de sideskirts. Aan de achterkant lopen die weer vervolgens netjes over in een subtiele diffuser. Het is alsof de designer van Mansory door had dat een compleet geschifte bodykit op de RS6 niet helemaal passend zou zijn.

Mansory gaat vol voor de Audi RS6 AvantMansory gaat vol voor de Audi RS6 AvantMansory gaat vol voor de Audi RS6 AvantMansory gaat vol voor de Audi RS6 AvantMansory gaat vol voor de Audi RS6 AvantMansory gaat vol voor de Audi RS6 AvantMansory gaat vol voor de Audi RS6 AvantMansory gaat vol voor de Audi RS6 AvantMansory gaat vol voor de Audi RS6 AvantMansory gaat vol voor de Audi RS6 Avant

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS ilovecars#renzoverschoor  -  02-04-2020 om 09:51

    déze wil ik spotten!

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws