Mansory Cabrera is bizarre ombouw

Mansory Cabrera is bizarre ombouw

We zouden het met al het nieuws omtrent Corona al bijna vergeten zijn. De Autosalon van Genève is geannuleerd en dat zou de plek zijn waar Mansory ons weer zou shockeren. Ze doen het nu rustig aan en kwamen gisteren met de Mansory Cabrera. Gelimiteerd op drie stuks. Mansory bestaat namelijk dertig jaar en voor elk decennium bouwen ze er één.

Laten we beginnen met hetgeen dat je niet ziet. Het vermogen van de V12 is opgepept naar 800 pk. Standaard is dit 770 pk. Door deze stijging zit de Lamborghini in 2.6 seconden op de 100 km/u! Dan gaan we nu door naar hetgeen er echt toedoet bij Mansory. Het uiterlijk. Voor deze speciale Cabrera ontwikkelde Mansory nieuwe koplampen. In de voorbumper wordt tevens led dagrijverlichting aangebracht en samen met een andere voorbumper zorgt dit voor een compleet ander aangezicht. We kunnen er zelfs een klein beetje de Centenario in terugzien. Laten we onze ogen verder over de neus glijden dan zien we geventileerde wielkasten. Aan de achterkant is er ook flink geknutseld. Vier dikke uitlaatpijpen zijn centraal gepositioneerd en leveren een aardig kabaal op. Ook de vleugel is een stuk vergroot waardoor het eindresultaat des Mansory is. Lekker overdreven!

Mansory Cabrera is bizarre ombouwMansory Cabrera is bizarre ombouwMansory Cabrera is bizarre ombouwMansory Cabrera is bizarre ombouwMansory Cabrera is bizarre ombouw

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS Jwome  -  13-03-2020 om 10:54

  De achterkant kan er enigzins mee door. Maar de voorkant is gwn een lelijk hok

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Engine  -  13-03-2020 om 22:15

  Vreselijk....wat een gedrocht

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws