Maak de ultieme wolf in schaapskleren van je AMG met G-Power

Maak de ultieme wolf in schaapskleren van je AMG met G-Power

Gekker dan gek zijn de mannen bij G-POWER. Dat is al jaren bekend. Compressoren bouwen op blokken van BMW of het vermogen van AMG's te lucht in schieten. Zonder moeite doen de mannen het en dit maal is een Mercedes-AMG E 63 S aan de beurt geweest. De resultaten zijn behoorlijk.

Standaard heeft de E 63 S een vermogen van 612 pk onder de motorkap liggen. De mannen van G-Power hebben door middel van software(!) updates een behoorlijke winst behaald. Het maximum vermogen ligt nu namelijk op lieft 800 pk en 1.000 aan koppel! Dat wordt alle tijd met de vierwielaandrijving rijden want met 612 pk had de AMG al moeite om het vermogen kwijt te kunnen op de achterwielen.

De acceleratietijden van de AMG zijn ook flink verbeterd door deze tuning. 0 naar 100 km/u in 3,1 (was 3,4) seconden en de topsnelheid ligt ver boven de 300 km/u. Te gek! En dat met vier personen aan boord. Mooiste is dat de aanpassingen onderhuids zijn en men er aan de buitenkant dus niet van ziet. Uiteraard biedt G-POWER wel wat opsmuk aan maar wij zouden het lekker standaard houden.

Maak de ultieme wolf in schaapskleren van je AMG met G-PowerMaak de ultieme wolf in schaapskleren van je AMG met G-PowerMaak de ultieme wolf in schaapskleren van je AMG met G-Power

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws