Luxcar van start als luxe automarkt

Luxcar van start als luxe automarkt

Al het exclusieve auto aanbod in Nederland op één website. Dat is wat de oprichters met Luxcar willen bereiken. Sinds twee weken is hun website live. Het is de bedoeling dat het zoeken naar een auto op luxcar.nl een beleving is.

Jordy Burggraaf (20), Robert Vonk (21), Maico Voets (23) en Barend Peijnenburg (21) willen dit bereiken door de manier waarop ze het publiek aanspreken, het gebruiken van grote foto's, interessante getallen uit te lichten en het plaatsen van video's en fotoseries. "Bestaande aanbodsites slaan de plank mis als het gaat om het bereiken van de doelgroep. Ze maken immers geen onderscheid tussen een Opel Corsa uit 2002 en een Ferrari F12 uit 2015. Het is altijd hetzelfde statische overzicht.", aldus Peijnenburg.

Met een database van inmiddels ruim 40 miljoen euro aan auto's lijkt de vraag bij autobedrijven er te zijn. Ze hebben bekende klanten als VD Akker, Thijs Timmermans, Hoefnagels en Firstgear Cars.

Niet alleen het auto aanbod is te vinden op Luxcar, ook relevante informatie zoals evenementen en locaties voor gespecialiseerd schadeherstel, onderhoud en tuning zijn er te vinden. Momenteel is de keuze voor deze locaties nog niet groot, maar dat zal vast nog komen.

Luxcar van start als luxe automarktLuxcar van start als luxe automarkt

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  Autogespot123  -  11-04-2016 om 16:21

  goede site!

 2. Profile pic
  netflix  -  11-04-2016 om 22:14

  Leuk innitiatief heren.............

 3. Dit is niet ok