Londen mag weer een nieuwe McLaren Senna verwelkomen

Londen mag weer een nieuwe McLaren Senna verwelkomen

Als we ooit nog een award voor beste spotstad uit gaan reiken dan is Londen één van de finalisten. We zeggen het al vaker, het aantal bijzondere auto's dat hier rond rijdt is absurd. We mogen wederom een nieuwe McLaren Senna aan het lijstje toevoegen.

Tientallen Bugatti's Chiron, Veyron of Ferrari's. Knipper in je ogen en er rijdt iets met meer dan zes cilinders voorbij in Londen. Deze McLaren Senna is één van de nieuwste aanwinsten voor de stad. De 800 pk sterke circuitauto zou eigenlijk niets te zoeken moeten hebben maar opvallen moet je met een opvallende auto doen. De McLaren Senna kunnen we wel in die categorie schalen. Mooi is die niet maar elk flapje en vleugeltje dat je ziet zorgt er voor dat de wielen op de grond blijven en het vermogen losgelaten kan worden.

Londen mag weer een nieuwe McLaren Senna verwelkomen

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    Jonathan H. McKinney  -  25-01-2020 om 08:02

    The car design is truly attractive and too modern. I really like your post because you keep posting such wonderful updates. I appreciate your work and now this http://assignmentman.co.uk/buy-assignment help students to buy their thesis in affordable price. Thank you!

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws