Lil' Kleine zijn G 63 AMG nu al gespot

Lil' Kleine zijn G 63 AMG nu al gespot

Nog geen dag geleden heeft een van 's lands grootste uh... kleinste rappers Jorik Scholten, beter bekend onder de naam Lil' Kleine zijn G 63 AMG in ontvangst genomen. Spotter 'Saffier' legde hem vandaag al vast.

Lil' Kleine heeft met de overstap van Range Rover Sport naar G 63 nu dan eindelijk een spotwaardige auto onder z'n kont. Doet hij best goed zo op 23 jarige leeftijd! Het gekochte exemplaar is ook niet zomaar een G 63, nee nee, dit is een G 63 Edition 463. Leuk naampje wel, maar wat houdt het in? Bijzonder weinig eigenlijk. Je krijgt er een setje leuke streepjes op de zijkant voor, een roestvrijstalen bodem en 21-inch wielen afkomstig van de G 65 AMG. Verder krijg je een interieur met allemaal bijzonder prijzige luxe onderdelen, denk aan luxe lederen en carbon. Het pakketje draagt een prijs van zo'n €25.000,-

Je boy Lil' Kleine mag dan best wat stacks blowen, een gloednieuwe G 63 werd hem toch iets te gek. Daarom besloot hij hem te importeren. Geen slechte keuze en we wensen hem dan ook veel plezier en veilige kilometers met zijn AMG. Dat hij nog vaak gespot mag worden!

Lil' Kleine zijn G 63 AMG nu al gespot

Lil' Kleine zijn G 63 AMG nu al gespot

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  grandmasterb  -  25-04-2018 om 00:08

  Wat een achteruitgang, die RR sport rijdt waarschijnlijk heel wat beter dan dit fossiel. Maar goed, iemand van 23 weet nog niet wat echt belangrijk is.

 2. Profile pic
  Lotecc  -  25-04-2018 om 03:18

  hij had ze beter beide kunnen hebben dan

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws