Lekker lekker! Porsche met een dikke laag chocolade

Lekker lekker! Porsche met een dikke laag chocolade

Nu is zo'n Porsche 997 Carrera S sowieso al een lekkere auto maar als hij gehuld wordt in een dikke laag chocolade is hij natuurlijk helemaal om op te eten. Dat we hier te maken hebben met een publiciteitsstunt is overduidelijk maar zo eentje hebben we ook nog niet eerder gezien. Hoe creatief kan een mens zijn?

Die creatieve mensen zijn Eric-Jan Straathof van de Barry Callebaut Group (chocoladefabrikant) en Mark Wegh. De mooiste Porsche showroom van Nederland zet met deze van chocolade voorziene auto een bijzonder appetijtelijk maaltje in de showroom. Om je vingers bij af te likken. De reden achter de actie is dat volgens de bedenkers zowel chocolade als de Carrera een grote hoeveelheid verleiding en plezier leveren. Daar zullen we geen nee tegen zeggen.

De chocolade is aangebracht door meester-chocolatier Jan Blancken. De vakman gebruikte maar liefst 175 kilo van het bruine goud en dat staat gelijk aan 1100 repen chocolade. Daarnaast is er ook nog een aantal kilo witte chocolade gebruikt voor de koplampen.

Wegh heeft de 997 ChocoCarrera S nog tot de kerst in de showroom staan. De temperatuur mag niet boven de 27 graden komen, anders smelt de chocolade.

Lekker lekker! Porsche met een dikke laag chocoladeLekker lekker! Porsche met een dikke laag chocoladeLekker lekker! Porsche met een dikke laag chocoladeLekker lekker! Porsche met een dikke laag chocoladeLekker lekker! Porsche met een dikke laag chocoladeLekker lekker! Porsche met een dikke laag chocolade

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag