Land Rover verwent met Range Rover Velar SVAutobiography

Land Rover verwent met Range Rover Velar SVAutobiography

Land Rover breidt het gamma uitgerust met een V8 met supercharger gewillig uit. Ze komen nu met de luxe Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition. Deze topversie wordt in een kleine oplage geproduceerd.

De topversie van de Range Rover Velar-reeks is ontwikkeld door Land Rover Special Vehicle Operations en wordt aangedreven door de 5,0-liter V8 Supercharged benzinemotor. De auto is voorzien van een aantal unieke designkenmerken en om de exclusiviteit te waarborgen, is deze unieke uitvoering slechts één jaar leverbaar. De krachtigste Velar accelereert in slechts 4,5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/uur. Hij is in staat 274 km/uur te halen. De SVAutobiography Dynamic Edition is verder voorzien van krachtigere remmen, verder verbeterde wielophanging en speciaal voor deze uitvoering ontwikkelde afstellingen voor alles – van de aandrijflijn tot aan de veiligheidssystemen. Hierdoor heeft de Velar SVAutobiography Dynamic Edition het karakter van een sportauto. Range Rover voorziet de meermaals onderscheiden midsize SUV van een nieuwe voorbumper met grotere luchtinlaten om de V8 Supercharged-motor en het verbeterde remsysteem optimaal te koelen. Een nieuwe grille, sportieve sideskirts en een nieuw ontworpen achterbumper met vier geïntegreerde uitlaten maken het uiterlijk van de Velar SVAutobiography Dynamic Edition compleet. Eindelijk weten we dus wat waar deze spyshots voor zijn geweest.

De nieuwe Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition is verkrijgbaar in zes exterieurkleuren: Firenze Red, Santorini Black, Corris Grey, Fuji White, Indus Silver en op speciaal verzoek: Satin Byron Blue. De Velar SVAutobiography Dynamic Edition is verkrijgbaar vanaf € 171.760,-.

Land Rover verwent met Range Rover Velar AutobiographyLand Rover verwent met Range Rover Velar AutobiographyLand Rover verwent met Range Rover Velar AutobiographyLand Rover verwent met Range Rover Velar AutobiographyLand Rover verwent met Range Rover Velar AutobiographyLand Rover verwent met Range Rover Velar AutobiographyLand Rover verwent met Range Rover Velar AutobiographyLand Rover verwent met Range Rover Velar AutobiographyLand Rover verwent met Range Rover Velar Autobiography

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS grandmasterb  -  06-02-2019 om 00:47

    Jammer van die uitlaten, die passen totaal niet bij de auto.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws