Lamborghini werkt ook in de zomer aan de Aventador SV Roadster

  • Ruud
  • 24-07-2015 14:56
  • 1479
  • 1

Lamborghini werkt ook in de zomer aan de Aventador SV Roadster

Lamborghini's Aventador vind gretig aftrek bij zijn klanten. Niet alleen de standaard versies zijn gaan als warme broodjes ook de Superveloce was binnen no-time uitverkocht. Reden genoeg dus om ook een Aventador SV Roadster te gaan ontwikkelen. Er waren al verschillende tekenen van maar nu hebben we vandaag een setje foto's ontvangen waarbij duidelijk te zien is dat Lamborghini aan het testen is met de roadster.


Felix Scheiter kwam in Sant' Agatha Bolognese deze Aventador SV Roadster tegen toen hij op vakantie was. Vlak voor de fabriek kwam de auto aanrijden en twijfelde hij geen moment om zijn camera te pakken. Lamborghini werkt inmiddels al even aan de Roadster die ook 750 pk zal gaan krijgen en ongeveer hetzelfde gewicht zal behouden. Dit natuurlijk door de alom geprezen carbon fiber monocoque die ook al van enkele mensen het leven heeft gered. Wanneer de onthulling van de SV Roadster gepland staat is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk zal dit pas op de beurs in Genève zijn.

Lamborghini werkt ook in de zomer aan de Aventador SV RoadsterLamborghini werkt ook in de zomer aan de Aventador SV RoadsterLamborghini werkt ook in de zomer aan de Aventador SV RoadsterLamborghini werkt ook in de zomer aan de Aventador SV Roadster

Reacties op dit artikelGerelateerd nieuws