Lamborghini Urus gaat dienst doen als rescue car

Lamborghini Urus gaat dienst doen als rescue car

Wat heeft Lamborghini nu weer in petto voor ons? Deze Lamborghini Urus werd gespot nabij de Nürburgring en is alles behalve standaard te noemen.

De hashtag die op de auto geplakt is werd gebruikt tijdens de introductie van de Urus. Dat heeft dus niets te maken met de Rescue car die we hier zien. Opvallend is het ieder geval wel! We zien verschillende rekken op het exterieur gemonteerd en zelfs een lier aan de voorkant kan niet ontbreken. Ook in het donker zal deze Urus zijn weg kunnen vinden. Een gigantische led balk aan de voorkant en verschillende spots aan de zijkant moeten voor genoeg licht zorgen dat zelfs een vliegtuig kan landen. Wellicht dat we binnenkort meer gaan horen van deze creatie!


Lamborghini Uurs gaat dienst doen als rescue car
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS Wesley  -  13-09-2019 om 13:10

  Goh en dit mag allemaal wel op AG. Bijzonder beleid hebben jullie

 2. Profile pic
  NETHERLANDS PatrickC  -  13-09-2019 om 17:39

  @Wesley waarom zou dit niet op AG mogen? Met andere woorden, welke spot van jou mag er niet op die er volgens jou wel op hoort?

 3. Profile pic
  NETHERLANDS Wesley  -  13-09-2019 om 21:00

  @patrickC ja tuurlijk hoort dit op AG. Maar ze zijn nogal selectief in wie ze het wel en niet gunnen. Of iig iemand van AG, en ik heb sterk mn vermoeden wie dat is. Van mij en nog iemand zijn talloze spots (uit nurburg) verwijderd. Tijdens IP, dus zelfde dingen die jij zag. Een dag IP kan gekke dingen opleveren, dus uploadde ik 2 Chiron, een Senna en een 600LT. En toen kwam de misgunner die alle, en ook met terugwerkende kracht spots van een jaar verwijderde. Uiteraard alle exclusieve werden verwijderd, de saaie spots mochten wel blijven. Beetje treurig, want reageren op de mail die ik ze stuur, nope welnee. En nog treuriger is dat exact dezelfde auto’s nu op AG staan van precies dezelfde week maar door een andere spotter geupload. Misgunnen dus.

 4. Profile pic
  NETHERLANDS Tigercars_  -  13-09-2019 om 21:57

  [@ Wesley] Ik begrijp je helemaal! Had prima foto's van onder andere een Metallic Grijze Lamborghini Urus, een Zwart Porsche Targa met gouden accenten en nog een paar andere zeker spotwaardige auto's geplaats. Allemaal tegelijk verwijderd.
  Had ook nog een Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo geplaatst, hele mooie spec in het bijna Nardo Grey en verder nog nooit gespot. Krijg ik ineens een mail "je spot is verwijderd. Reden: Niet spotwaardig"...
  Ook een mailtje gestuurd met waar dat nou weer op slaat (kwam het op neer), nooit wat terug van ze gehoord...
  Ben gewoon gestopt met Autogespot en heb al m'n foto's laten verwijderen. Als het zo moet dan doe ik maar niks.

 5. Profile pic
  Dustie  -  14-09-2019 om 02:20

  Is volgens mij een promo speeltje van Lamborghini. Hij stond vorig jaar in november met een ander fabriekskenteken bij de finale van de Super Trofeo op Vallelunga te pronken met wat jerrycans en een wiel op het dak. Ik geloof ter promotie van de aankomende Urus ST-X raceklasse.

 6. Profile pic
  NETHERLANDS Wesley  -  14-09-2019 om 10:19

  @tigercars, dat laatste is spot on. Nu heb ik nog spots staan, laatste dateert van een jaar geleden. Maar ben idd voornemens om alles weer te laten verwijderen. WEER ja, want dit sneue gedoe werd vroeger ook al gedaan, maar dacht dat het over was. Maar nee...

 7. Profile pic
  NETHERLANDS VBrnds  -  14-09-2019 om 17:43

  @wesley helemaal met je eens. Autogespot is gewoon helemaal ruk de laatste tijd. Soms worden spots echt voor een onnuttige reden verwijderd.

 8. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws