Lamborghini trio gewillig op de foto gezet

Lamborghini trio gewillig op de foto gezet

27 van de 355 op dit moment op Nederlands kenteken staande Lamborghini's zijn oranje. Slechts 11 van die 25 hebben de welbekende 'Lamborghini deuren.' Het trio Lamborghini's dat afgelopen week op de foto werd gezet is in ieder geval voorzien van die bijzondere deuren. Het drietal ging gewillig op de foto en er werd behoorlijk geflirt.


Een drietal Lamborghini's samen zien in de kleur Arancio Atlas. We noemen ze eenmalig even volledig bij de naam. We hebben hier de Lamborghini Murciélago, Lamborghini Murciélago LP670-4 SV en de Lamborghini Aventador LP750-4 SV. Totaal goed voor precies 2.000 paardenkrachten. Oplettenden zullen de auto's overig allemaal herkennen. De eerste genoemde is namelijk de hoofdrol geweest in Blits bezit van autoweek. De andere twee dames zijn in het bezit van Team Oranje. Om dit allemaal samen te brengen heeft nogal wat voet in de aarde gehad maar uiteindelijk was het moment daar. De drie bolides werden samen gebracht en stuk voor stuk heerlijk op de foto vastgelegd door Christian Kalse. En dan blijkt maar weer eens wat voor fotogenieke auto Lamborghini heeft ontworpen met de Murciélago. Bijzondere details die je pas opvallen als je meerdere keren om de auto hebt gelopen. Veel meer woorden willen we niet vuil maken aan deze fotoshoot want de foto's zijn om je vingers bij af te likken.


Foto's door Christian KalseLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezet

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  Adam!  -  09-08-2019 om 12:43

  Lekker!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Toby  -  09-08-2019 om 13:33

  https://www.autogespot.nl/waanzinnige-fotoshoot-lamborghini-murcielago-lp670-sv
  Ook toen een waanzinnig mooie shoot!

 3. Profile pic
  NETHERLANDS OJ  -  09-08-2019 om 15:04

  Wat een heerlijke foto's. Maar wat ruïneert die ring-sticker die SV erg zeg.

 4. Profile pic
  SWITZERLAND Nico K. Photography  -  09-08-2019 om 18:04

  Dream Photoshooting!!
  Amazing Photos!

 5. Profile pic
  SAN MARINO hardstyler  -  09-08-2019 om 20:46

  Fenomenaal lekker shootje, zoals we gewend zijn van Christian!

 6. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws