Lamborghini trio gewillig op de foto gezet

  • Ruud
  • 09-08-2019 12:28
  • 1831
  • 5

Lamborghini trio gewillig op de foto gezet

27 van de 355 op dit moment op Nederlands kenteken staande Lamborghini's zijn oranje. Slechts 11 van die 25 hebben de welbekende 'Lamborghini deuren.' Het trio Lamborghini's dat afgelopen week op de foto werd gezet is in ieder geval voorzien van die bijzondere deuren. Het drietal ging gewillig op de foto en er werd behoorlijk geflirt.


Een drietal Lamborghini's samen zien in de kleur Arancio Atlas. We noemen ze eenmalig even volledig bij de naam. We hebben hier de Lamborghini Murciélago, Lamborghini Murciélago LP670-4 SV en de Lamborghini Aventador LP750-4 SV. Totaal goed voor precies 2.000 paardenkrachten. Oplettenden zullen de auto's overig allemaal herkennen. De eerste genoemde is namelijk de hoofdrol geweest in Blits bezit van autoweek. De andere twee dames zijn in het bezit van Team Oranje. Om dit allemaal samen te brengen heeft nogal wat voet in de aarde gehad maar uiteindelijk was het moment daar. De drie bolides werden samen gebracht en stuk voor stuk heerlijk op de foto vastgelegd door Christian Kalse. En dan blijkt maar weer eens wat voor fotogenieke auto Lamborghini heeft ontworpen met de Murciélago. Bijzondere details die je pas opvallen als je meerdere keren om de auto hebt gelopen. Veel meer woorden willen we niet vuil maken aan deze fotoshoot want de foto's zijn om je vingers bij af te likken.


Foto's door Christian KalseLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezetLamborghini trio gewillig op de foto gezet

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws