Lamborghini Huracán LP640-4 Performante Vorsteiner Vincenzo Edizione is bruut geval

  • Joep
  • 05-06-2023 15:00
  • 146
  • 0

Lamborghini Huracán LP640-4 Performante Vorsteiner Vincenzo Edizione is bruut geval

De Lamborghini Huracán LP640-4 Performante is van zichzelf al een enorm brute supercar. De tuner Vorsteiner vond van niet.

Voor zo’n 25.000 euro kun je het volledige Vincenzo Edizione pakket van Vorsteiner bestellen. Dat heeft de enige Huracán Performante eigenaar van Israël ook gedaan. Wat je dan krijgt: een grotere front splitter, side sills, front fenders en een nieuwe voorklep (het is geen motorkap, want de motor ligt achterin) volledig vervaardigd van carbon en met twee gaten erin. Dit pakket is er vooral voor uiterlijk vertoon, gewichtsbesparing en extra stijfheid.

Motorisch verandert er dus niks. De in 2017 gepresenteerde sportievere versie van de Lamborghini Huracán Performante heeft nog altijd een atmosferische 5,2 liter V10 aan boord die 640 pk levert. De auto heeft vierwielaandrijving en knalt in 2,9 seconden naar de honderd om door te knallen tot 325 km/h. In 2019 werd de Huracán gefacelift en verdween de Performante weer van het toneel. Nu hebben we twee sportievere versies van de tot Evo gedoopte facelift. Beiden hebben achterwielaandrijving zijn en volgens velen de beste Lamborghini’s die je kunt kopen. Beide modellen hebben net als de Performante 640 pk. We hebben het over de extreem hardcore STO en de wat toegankelijkere Tecnica.

Dit oranje exemplaar valt lekker op onder de Israëlische zon. Daarnaast is het natuurlijk een mooie combo met de eveneens atmosferische BMW M3 E92. Deze waanzinnige Lamborghini werd gespot op de snelweg tussen de Israëlische steden Haifa en Jeruzalem. De snelweg vrij verlaten en het zonnetje maakt de foto’s nog mooier!

Lamborghini Huracán LP640-4 Performante Vorsteiner Vincenzo Edizione is bruut gevalKlik op de foto voor meer foto’s van deze spot!

Reacties op dit artikel