Lamborghini Huracán LP640-4 Performante schittert down under

Lamborghini Huracán LP640-4 Performante schittert down under

Heerlijke spots gemaakt in de zomer! Dat is wat we het liefst zien. Felle kleuren, lekkere zonnestralen en mensen in zomerse kleding. In Australië kan het want daar is het nu zomer.

De Lamborghini Huracán LP640-4 Performante laat de zonnestralen heerlijk op zich inwerken en we zien de kleur Giallo Inti helemaal opleven. Het was lange tijd stil rondom spots uit Australië maar we hopen dat Indoraptor nog een hoop spots voor ons in petto heeft! Deze Lamborghini is in goed gezelschap met een andere Performante en die kun je zien achter deze link.


Lamborghini Huracán LP640-4 Performante schittert down underKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  oegstgeest spot  -  12-01-2021 om 09:56

  Leuk om te zien dat de eerste spots uit Sorrento op Autogespot staan! Ik heb vorig jaar twee maanden in Sorrento gewerkt. Sorrento is een uurtje rijden vanaf Melbourne en staat vol met grote (zomer)huizen waar veel rijke inwoners uit Melbourne in de zomer (december, januari) naartoe gaan. Buiten het zomerseizoen is het een heel rustig dorp, maar in de zomer is het een leuke plek om naartoe te gaan voor auto's!
  Ik heb een hoop voorbij zien rijden in de tijd dat ik daar werkte; McLaren Senna, Murcielago SV, Aventador SV, F12 TDF, 458 Aperta, Countach en uiteraard de standaard Lamborghini's, Ferrari's en Porsches.

 2. Profile pic
  NETHERLANDS hardstyler  -  13-01-2021 om 04:32

  oegstgeest spot Wat tof om weer wat van je te lezen. Jammer dat je zelf geen spots meer upload. Bizar lijstje met wat je gezien hebt! Australie staat nog op mijn gigantische lijstje met waar ik ooit heen wil. Deze plaatst klinkt nu ook erg interessant haha.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws