Lamborghini Huracán LP640-4 Performante maakt flinke reis

  • Joep
  • 05-11-2023 16:00
  • 218
  • 0

Lamborghini Huracán LP640-4 Performante maakt flinke reis

Zo, nu en dan komt er een spot vanuit Marokko voorbij. De meeste kentekens komen uit het Noord-Afrikaanse land zelf, of uit Zuid-Europa. Deze Lamborghini is een stuk verder van huis.

Marokko is een Afrikaans land dat in het noordwesten van het continent ligt. De Sahara-woestijn vind je hier en daar loopt ook de grens met buurland Algerije. In het zuiden vind je de Westlijke Sahara. Dat is geen officieel land, maar een betwist gebied. Marokko claimt het, net als de Sahrawi Arabische Democratische Republiek. De andere Afrikaanse landen die in de buurt van Marokko liggen zijn Tunesië en Mauretanië. Verder ligt Marokko aan de Middellandse Zee, Straat van Gibraltar en de Atlantische oceaan. De Straat van Gibraltar is maar een relatief klein stuk zee, dus landen als Spanje, Portugal en Gibraltar liggen erg dichtbij Marokko. Dit zie je wel terug in het straatbeeld in Marokko, maar niet in de spots. De spots zijn natuurlijk vooral op Marokkaans kenteken. Verder zijn de kentekens vaak uit landen waar veel Marokkanen naartoe verhuisd zijn zoals Frankrijk, België, Nederland en Duitsland. Zeker vanuit de Benelux en Duitsland is het een heel eind rijden naar Marokko. Maar het kan nog gekker.

Je kunt zo'n flinke reis natuurlijk ook met een hele heftige auto maken, in dit geval de Lamborghini Huracán LP640-4 Performante. En wat een bijzondere samenstelling in dit geval! Dit exemplaar komt uit Noorwegen. Aangezien er maar weinig mensen in Noorwegen wonen is de kans best groot dat deze Lamborghini uit de hoofdstad Oslo komt. Dat is namelijk de enige grote stad in het land. Andere belangrijke steden als Bergen en Stavanger zijn al een heel stuk kleiner. De dealer die deze Lamborghini geleverd heeft zit in Oslo, maar dat is de enige Lamborghini-dealer van het land, dus hij zou ook in een ander deel van het land in een garage kunnen staan. Deze Noor werd gespot in de Marokkaanse stad Tanger. Die ligt aan de Straat van Gibraltar in het noorden van het land. Als deze Lamborghini inderdaad uit Oslo komt, dan betekent dat dat deze auto bijna vierduizend kilometer heeft afgelegd! Mocht de eigenaar nog noordelijker wonen dan kun je er zo nog honderden kilometers bij optellen, want Noorwegen is een erg lang land. Of de eigenaar nou zelf gereden is of hem op een boot of trailer heeft gezet weten we natuurlijk niet, maar het is in ieder geval een hele operatie!

Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel