Koenigsegg Regera voor het eerst gespot in Monaco!

Koenigsegg Regera voor het eerst gespot in Monaco!

Eindelijk! Daar is dan het eerste exemplaar van de Koenigsegg Regera op Autogespot. Dit exclusieve ei werd met pasen op de site gezet. Het gouden ei werd gevonden in Monaco!

Adrian Sutil, voormalig Formule 1 coureur, zit achter het stuur van de Koenigsegg. Deze Regera behoort ook aan hem toe en afgelopen week werd hij afgeleverd in Monaco. Sutil zal het aardig naar zijn zin hebben in deze bijzondere creatie. De Regera is namelijk de eerste Hybride van het merk en heeft een gecombineerd vermogen van 1700 pk! 600 pk komt van de elektromotoren en 1.100 pk van de 5.0 liter grote V8 twin-turbo. Het vermogen in pk's is al bizar, maar wat te denken van het gecombineerde koppel! 2.060 Nm aan koppel wordt er door de motoren samen geproduceerd! Hiermee kan je het asfalt krom laten krullen!

Koenigsegg Regera voor het eerst gespot in Monaco!
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    Dustie  -  22-04-2019 om 16:08

    Het gecombineerde vermogen is 1500pk, niet 1700. Domweg bij elkaar opgeteld zijn de piekvermogens van de V8 (1100) en de elektromotor (700) maar liefst 1800pk, maar dat is puur theoretisch. Dat kan de Regera in de praktijk helemaal niet tegelijkertijd gebruiken omdat de elektrische kracht vooral wordt gebruikt als torque fill en niet om het piekvermogen te verhogen. In de praktijk is het gecombineerde vermogen dan ook "maar" 1500pk. Nog steeds belachelijk veel natuurlijk :)

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws