Koenigsegg Regera is de baas van deze ubercombo in München

Koenigsegg Regera is de baas van deze ubercombo in München

Nog een paar miljoen euro over en geïnteresseerd in de Koenigsegg Regera? Dit exemplaar is te koop en meteen beschikbaar.

Het was gisteren een gekkenhuis op de Maximilliansstraße in München. Er werd bekend gemaakt dat er een aantal auto's naar deze straat zouden komen maar dat dat vier Koenigsegg's werden was wel een verrassing voor alle spotters aldaar. De Regera is misschien wel het meest indrukwekkend van deze combo. Met 1521 pk en 2171 Nm aan koppel de snelste van allemaal en dan hoef je ook nog niet eens te schakelen door het ingenieuze Koenigsegg Direct Drive. Binnen twintig seconden zit je op de 400 km/u! De flippers achter het stuur dienen om verschillende modi in te schakelen. De linker flipper kun je indrukken om te zorgen dat de auto beter zijn energie gaat terugwinnen. De rechterflipper zorgt voor activatie van het 'hydraulic coupling'. Dit is een techniek die er voor zorgt dat een motor toch hoger in de toeren kan klimmen en meer power kan leveren.

Naast deze coole aandrijving heeft de Regera ook autoskin. Dit wil zeggen dat elk onderdeel dat te openen en sluiten is gerobotiseerd is. Voor de echte luie mensen dus.Koenigsegg Regera is de baas van deze ubercombo in München

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws