Klassieke Ferrari is een transformatie ondergaan

  • Thom
  • 17-04-2024 15:00
  • 519
  • 1

Klassieke Ferrari is een transformatie ondergaan

Onder de prachtige blauwe body van deze 250 SWB schuilt namelijk iets anders. Gelukkig is deze 'kitcar' niet op basis van een Pontiac Fiero... Lees meer hieronder!

De basis van dit project is namelijk een ander type Ferrari, een 330 GT. Deze klassieker is dus in een volledig nieuw jasje gestoken, zonder dat je dat er aan af kan zien. Als je niet beter weet kun je er gewoon vanuit gaan dat deze blauwe parel een echte 250 SWB is. Ware het niet dat de spotter en ook de eigenaar het verhaal over de auto hebben verteld.

De eigenaar heeft zijn 330 GT namelijk drie jaar geleden naar Engeland gebracht. Hier vestigt namelijk het bedrijf GTO Engineering. Dit is een specialist in het ombouwen van dit type auto's, en het volledig op smaak brengen van Ferrari classics. Uiteraard moet je flink diepe zakken hebben wil je in zee gaan met deze partij. Ze leveren overigens wel kwaliteit voor de prijs, deze 250 is echt kunst! Drie jaar lang zijn ze bezig geweest om de 330 om te toveren in een 250. Dit noemen ze geen retromod maar een revival, oftewel; het opnieuw tot leven wekken. Een mooie benaming voor een mooi stukje kunst op autogebied. De Nederlandse wegen zijn weer een stuk fraaier geworden met deze unieke spot van Jeroen in Huizen.

Klassieke Ferrari is een transformatie ondergaanKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag