Kijk maar goed, dit zie je niet snel terug

Kijk maar goed, dit zie je niet snel terug

Tenzij er een of ander zot bedrijf besluit de Porsche 991 GT2 RS Clubsport terug straatwaardig te maken zal je deze niet snel terug zien op de openbare weg. Tot dan moet je het ermee doen op het circuit.

Bruter dan de al standaard GT2 RS is de Clubsport. Dit ding wordt in een oplage van 200 exemplaren gebouwd en kan worden ingezet bij Clubsport-evenementen en bepaalde races. Alle exemplaren zijn inmiddels geleverd en afgelopen jaar is er al her en der mee geracet. Gelukkig kunnen we er op Autogespot ook van genieten. Dit exemplaar werd in Toronto op het vliegveld gespot. De 911 GT2 RS Clubsport heeft het carbon stuurwiel en het kleurendisplay van de 911 GT3 R. Een indrukwekkende rolbeugelconstructie zorgt samen met de racestoel en 6-punts veiligheidsgordels voor optimale veiligheid. De airconditioning koelt het interieur optimaal.

Kijk maar goed, dit zie je niet snel terug

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS thomcarspotter  -  08-01-2020 om 21:17

  Waarom is de spot van de site gehaald?

 2. Profile pic
  CANADA ElevatedRarityToronto  -  10-01-2020 om 03:28

  @thomcarspotter
  Someone reported it for quality reasons, ill upload again soon since an article was written about it, seems like the AG team didn't mind.

 3. Profile pic
  NETHERLANDS thomcarspotter  -  10-01-2020 om 20:38

  Lol.. typical AG.. deleting a spot after they wrote an article about it. Such a shame @ElevatedRarityToronto

 4. Profile pic
  CANADA ElevatedRarityToronto  -  11-01-2020 om 00:05

  @thomcarspotter
  Funny enough, i re-posted last night and checked in the morning, already received emails about it being deleted, they're working overtime to shut me down. Once again, "quality reasons" lmfao. O well.

 5. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws