Kek kleurtje deel 1: Gifgroene Maserati Levante S

Kek kleurtje deel 1: Gifgroene Maserati Levante S

Kekke kleurtjes komen overal voor. Vaak is het een welkome afwisseling van het eeuwige zwart, wit of grijs. Een van die kleuren is groen. Een groene 997 GT3 RS is fantastisch! Groen op de Maserati Levante vind ik echter … nouja oordeel zelf maar!

Winterse spotjes uit Monaco verschijnen niet al te veel. Goed om te zien dat spotters zich nog wagen in het prinsendom rond deze tijd. Een gifgroene Maserati Levante S springt natuurlijk in het oog, zowel in de zomer als winter. Geheel passen bij de auto vind ik het niet. Bij de Maserati Levante, maar ook de Quattroporte en Ghibli denk ik toch aan een stijlvolle zaken auto, die zich niet te schreeuwerig moet tonen. De eigenaar van deze Levante S dacht daar anders over. De naam gifgroen past wel bij de prestaties die de Levante S af kan leveren. De V6 levert 430 pk en 580 Nm. Genoeg om in 5.2 seconden van 0-100 te komen en door te stomen naar 264 km/h. Niet verkeerd voor een SUV.

Kek kleurtje deel 1: Gifgroene Maserati Levante S

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    BELGIUM Tom Da Man  -  20-12-2017 om 13:49

    Ik reed daarnet nog voorbij een villa waar altijd een pastelgele Cayenne staat, een wagen die sinds de eerste modelwissel (veel te prullerige en) ronde vormen heeft. De Levante heeft in ieder geval dat laatste kenmerk ook, maar het kekke kleurtje staat 'm vééééél beter. Maar excentrieke kleuren passen toch nog beter bij een rijdende kubus, zoals een Phantom of een Volvo 240: daar is de carrosserie een canvas waar alles op kan.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws