Josh Cartu zingt even tijdelijk een toontje lager

Josh Cartu zingt even tijdelijk een toontje lager

De flamboyante levensstijl van Josh Cartu staat even op een lager pitje. Er loopt namelijk een grootschalig onderzoek naar de beste man en zijn broers voor het handelen in binaire opties.

Iedereen in de autowereld kent Josh Cartu wel. Veel Ferrari's, Gumball 3000, privéjets en een hoop mooie andere dingen op Instagram tonen om zijn rijke leven te delen met ons. Dat viel in maart echter stil toen er waarschijnlijk bij hem duidelijk werd dat er een onderzoek naar hem liep. Het complete onderzoek zou neerkomen op 233 miljoen dollar en dat is een behoorlijke hoop geld. Het onderzoek is gestart omdat Cartu samen met zijn broers handelsplatformen had opgestart voor het handelen in binaire opties. Door manipulatie zou hij echter over de rug van anderen behoorlijk wat geld verdiend hebben en daar is de Canadese staat Ontario niet al te blij mee. Een onderzoek is dus ingezet en dat zullen we gaan volgen.

We gaan er echter van uit dat Cartu nog wel een aantal schaapjes op het droge heeft en na deze zaak er niet dakloos bij zal zitten.

Josh Cartu zing even tijdelijk een toontje lager

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS Dustie  -  18-09-2020 om 00:37

    Dakloos wordt hij zeker niet, een gevangenis heeft immers ook een dak.

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws