Jensen keert in 2016 terug met een nieuwe Interceptor

  • Emil
  • 25-02-2015 13:03
  • 758
  • 3

Jensen keert in 2016 terug met een nieuwe Interceptor

Goed nieuws in autoland. Na jaren van afwezigheid heeft de Jensen Group aangekondigd terug te komen in 2016 met een nieuw model. Voor het eerst in dertien jaar kan er weer een Jensen besteld worden.

Onder leiding van Tim Hearley komt het merk terug op de markt met een gelimiteerde serie. Grote plannen heeft de Jensen Group niet, het klein blijven en met bestaande liefhebbers van deze traditionele Engelse sportauto een nieuw hoofdstuk schrijven in de tachtigjarige geschiedenis van het merk.

De Jensen Group is op dit moment bezig met de ontwikkeling van de Intercepter 2 die in 2016 klaar moet zijn. Deze GT moet het gat vullen dat na de laatste echte Jensen, de Intercepter uit 1976, is ontstaan. Een volledig nieuw ontwikkelde auto moet voorzien zijn van moderne technologie maar de DNA bevatten van het merk Jensen. Zoals het kleimodel laat zien is de auto een grand tourer voorzien van alle luxe en een dikke V8 in het vooronder. Gezien de achterlichten die afkomstig zijn van Jaguar is de kans groot dat Jaguar ook de V8 zal leveren in de nieuwe Jensen.

Jensen keert in 2016 terug met een nieuwe InterceptorJensen keert in 2016 terug met een nieuwe InterceptorJensen keert in 2016 terug met een nieuwe Interceptor

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag