Jaguar C-XF komt naar AutoRAI 2007

Jaguar C-XF komt naar AutoRAI 2007

De Jaguar C-XF is nu al een van de meest spraakmakende concept cars van 2007. Het recente werelddebuut tijdens de North American International Auto Show in Detroit krijgt een uniek vervolg. Dit voorjaar wordt de C-XF exclusief aan het Nederlandse publiek getoond tijdens de AutoRAI 2007.

Nieuw tijdperk
De imposante Jaguar C-XF luidt een nieuw tijdperk in voor Jaguar. De vierdeurs saloon combineert puur, hedendaags design met sportief rijplezier en onmiskenbare dynamiek. Het lijnenspel is afkomstig van hetzelfde designteam dat verantwoordelijk is voor de spectaculaire XK die in 2005 werd gepresenteerd. Net als deze Gran Turismo is de C-XF een auto die baanbrekend exterieurdesign combineert met een innovatief interieurconcept. Meer informatie over de Jaguar


C-XF tot en met 1 april alleen voor AutoRAI-publiek
De Jaguar C-XF wordt tijdens de AutoRAI 2007 gedurende een beperkt aantal dagen aan het publiek getoond. De concept car kan worden bewonderd op de Jaguar-stand tijdens de persdag en de gala-avond op 27 maart, de vakdag en de Exclusive Preview op 28 maart en tijdens de publiekdagen van donderdag 29 maart tot en met zondag 1 april.

Reageer!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    auto freack  -  01-01-2008 om 23:32

    uhm is het nou 2007 of 2008 omdat ik ben ben wel op de autorai 2007 geweest maar ik zag deze jaguar niet
    het kan dat ik hem gemist heb:we:

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws