Is dit de meest classy DB12 tot dusver?

  • Brecht
  • 16-05-2024 20:00
  • 332
  • 1

Is dit de meest classy DB12 tot dusver?

Aston Martin is een merk dat aan de top staat als het aankomt op klasse uitstralen. Toch zien we niet veel exemplaren die kunnen tippen aan dit exemplaar uit Monaco!

We kijken hier naar een Aston Martin DB12 Volante uitgevoerd in het zogenaamde 'Magneto Bronze'; een warm bruine kleur die nét wat meer speciaal oogt dan de voor de hand liggende zwarte of grijze opties bij Aston Martin. Het lichtere bruine interieur is goed te zien doordat de Volante van bovenaf zonder dak wordt gespot in Monaco, waardoor we goed kunnen kijken naar de samenstelling van dit exemplaar.

Toch mag je deze Aston Martin niet onderschatten als hij naast je verschijnt voor de stoplichten. Ondanks het elegante en luxe uiterlijk schuilt onder de motorkap een 4,0 liter V8 die met 680 pk in staat is menig auto achter zich te laten. Dit zal in werkelijkheid niet vaak gebeuren, omdat de auto meer om cruisen vraagt dan racen, vooral de Volante met open dak. Om deze reden zullen we de DB12 Volante komende zomer veel vaker kunnen verwachten in de Franse Rivièra en Monaco, want er is geen beter terrein voor auto's als deze dan cruisen langs de zuidelijke kusten van Europa.

Is dit de meest classy DB12 tot dusver?Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel