Is dit de luidste Porsche GT3 RS ooit?

Is dit de luidste Porsche GT3 RS ooit?

Waar we in Europa steeds harder genekt worden als autoliefhebber, kan de pret gewoon blijven doorgaan in Amerika. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze GT3 RS die klinkt als een volbloed racewagen?!

De alsmaar strenger wordende uitstootnormen hebben er in Europa voor gezorgd dat we te maken kregen met de introductie van de zogenaamde OPF (Otto partikel filter). Dat is eigenlijk een soort roetfilter voor benzinemotoren om de kleinste stofdeeltjes tegen te houden.

Helaas heeft dat ook een averechts effect op de sound... Kijk naar de nieuwe Porsche 992, of bijvoorbeeld de M2 Competition: wagens die slechter klinken dan hun voorganger. Dat is dus grotendeels te wijten aan die (verdomde) OPF.

In Amerika kennen ze dat niet. OPF wat? Het maakt dat een 991.2 GT3 RS er standaard luider klinkt dan hier in Europa! Die 991.2 GT3 RS (enkel de RS, niet de 991.2 GT3) heeft namelijk in Europa ook zo'n OPF gekregen waardoor hij toch een tikje minder luid is. In Amerika geen OPF en dus een luidere RS. Maar dat is voor die gekke Amerikanen soms nooit genoeg, bewijze dit filmpje...

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    https://ewriters.pro/  -  19-02-2020 om 16:27

    Hello! Are you looking for dissertation writers? Don’t waste a brilliant time. Open https://ewriters.pro/ . Whether you need your paper in several weeks or in a few hours, they will deliver it on time.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws