Is België een Bugatti Veyron rijker?

Is België een Bugatti Veyron rijker?

450, dat is het aantal Veyrons dat er in Molsheim van de band rolden. Niet gek veel, maar als je je naar Monaco/Cannes/Nice/Londen begeeft is de kans om één of meerdere exemplaren te spotten best groot. Het exclusiviteitsgehalte lijkt daardoor wat weg te zijn, maar hier in België is dat net even wat anders. Slechts enkele exemplaren werden in ons klein Belgenlandje gespot, amper 1 of 2 daarvan stonden op een Belgisch kentekenplaat. Zijn we met dit exemplaar weer een 'Belgische' Veyron rijker?

Wat een bofkont is spotter yannick-m. Een "nieuwe" Veyron spotten in België, je moet het geluk maar hebben! Het exemplaar is één van de eerste Veyrons, want hij heeft de 'facelift' niet. In mijn ogen een groot pluspunt, ik vind de facelift namelijk net wat minder mooi. Overigens is deze Veyron qua kleurstelling ook geslaagd: blauw met zwart. Opvallend? Nee. Klassiek? Misschien, maar het past mijn inziens wel bij het karakter van de Veyron.

Zijn we nu écht een Veyron rijker in België? Het kan, maar er zit ook een grote kans in dat dit maar tijdelijk is. De wagen staat op een garageplaten en we zien ook een nummerplaathouder van Carconnex. Dat is een groothandelaar in tweedehands auto's die enkel aan handelaars verkoopt. Oftewel gaat deze Veyron de verkoop in, oftewel is het misschien de eigenaar van het grote Carconnex die een nieuw speeltje gekocht heeft? Wij hopen het laatste, want 'Hoe meer Veyrons, hoe meer vreugd'.

Is België een Bugatti Veyron rijker?

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws