Interclassics Maastricht wederom groot succes dit jaar

Interclassics Maastricht wederom groot succes dit jaar

De 27ste editie van InterClassics Maastricht, die van 16 tot en met 19 januari plaats vond in MECC Maastricht, werd bezocht door 34.473 kopers en liefhebbers. Daarmee werd het recordjaar, de jubileumeditie van 2018, verbroken. De afgelopen vier dagen werden mooie herinneringen opgehaald aan de meest memorabele automerken en hun epische designs uit het verleden.

‘Forgotten Classics’ was het thema van InterClassics Maastricht die inmiddels behoort tot de top van de Europese oldtimerbeurzen. Naast de 24 ‘vergeten klassiekers’ was er een groot aanbod van meer dan 800 oldtimers en youngtimers die te bewonderen waren én te koop werden aangeboden door zo’n 300 exposanten. Diverse merkenclubs gaven acte de presence, klassiekers uit allerlei prijscategorieën gingen op vrijdag en zaterdag onder de hamer tijdens de veiling en de eerste editie van Sim Formula Europe vond plaats.

Niet alleen op de beursvloer was natuurlijk genoeg moois te zien. Ook buiten op de parkeerplaatsen konden spotters hun ogen de kost geven, waaronder aan de onderstaande prachtige Ferrari Superamerica die er gisteren met de Spot van de dag vandoor ging.

Interclassics Maastricht wederom groot succes dit jaarInterclassics Maastricht wederom groot succes dit jaar

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok