IAA 2017: Bentley Bentayga Startech

IAA 2017: Bentley Bentayga Startech

Van een Bentley Bentayga kan je veel zeggen, maar niet dat hij een zeer sportief uiterlijk heeft. Dat hoort ook niet op een zo'n wagen, maar toch zijn er altijd personen die van hun SUV een veredelde sportwagen willen maken. Dat soort cliënteel kan, gelukkig voor hun, aankloppen bij tuner Startech.

Komt de styling van Startech wagens je bekend voor van een andere tuner? Dat kan goed zijn, want het is namelijk een onderdeel van Brabus.
Diep vanbinnen vind ik deze Bentayga eigenlijk nog wel best cool. Oké, die zwartgekleurde fenders op de wielkasten trekken op niets, maar voor de rest is dit geheel, zeker in dit grijze kleurtje, best oké.

En toch bengelt deze Bentayga op het randje van ordinaire voetballerswagen. Het Bentley imago, dat voor klasse en luxe staat wordt compleet van de kaart geveegd door deze bodykit. De 23-inch (!) velgen doen ook geen goed aan het klassekarakter van de Bentayga, net zoals het F1-geïnspireerd achterlicht. Erg fout. Luider klinken doet deze Bentley door het sportuitlaatsysteem van Startech.

En wat vinden jullie? Best oké of gewoon ordinair?IAA 2017: Bentley Bentayga Startech

IAA 2017: Bentley Bentayga StartechIAA 2017: Bentley Bentayga StartechIAA 2017: Bentley Bentayga StartechIAA 2017: Bentley Bentayga StartechIAA 2017: Bentley Bentayga StartechIAA 2017: Bentley Bentayga StartechIAA 2017: Bentley Bentayga Startech

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  grandmasterb  -  12-09-2017 om 22:52

  Ordinair, maar ongewijfeld wel flink aan de prijs.

 2. Profile pic
  Tom Da Man  -  12-09-2017 om 22:53

  Ik vind het wel goed gedaan. De wagen wordt door de toevoegingen ook 'eerlijker', want nu zie je overduidelijk dat het een Q7 is die wat verbouwd werd.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws