Hublot laat nieuwe Ferrari-collectie zien

Hublot laat nieuwe Ferrari-collectie zien

Afgelopen weekend vond in Monza, Italië, de legendarische Grand Pix plaats. Naast racen was er nog meer te doen voor liefhebbers van de luxe levensstijl rondom de F1, horloges. Hublot toonde een nieuwe serie van de Big Bang in samenwerking met Ferrari.

Ondanks dat Lewis Hamilton de overwinning op zijn naam mocht schrijven behaalde Ferrari met deze nieuwe klokjes ook succes. Tijdens de Grand Prix werd de bizarre gelimiteerde MP-05 LaFerrari All Black getoond. Een horloge met een reserve van 50 dagen en een unieke tourbillon. Het horloge is net zo bijzonder gestyld als het design van de auto. Het glas is bijvoorbeeld in de stijl van de LaFerrari ontworpen. Met 638 onderdelen is dit het meest complexe horloge ooit door Hublot gemaakt. Net als dat de LaFerrari een hoogtepunt in de geschiedenis van Ferrari is.

Een ander hoogtepunt is een nieuwe Big Bang Ferrari Carbon. Met het herkenbare design van de Big Bang zijn prachtige nieuwe klokjes ontworpen waarbij het 'Fusion' principe van Hublot duidelijk naar voren komt. Met een horlogekast gemaakt van een mix van carbon, goud en titanium laat Hublot zien aan de top te staan van innovativiteit. Prijzen? Daar vraagt de koper niet naar.

Hublot laat nieuwe Ferrari-collectie zienHublot laat nieuwe Ferrari-collectie zienHublot laat nieuwe Ferrari-collectie zienHublot laat nieuwe Ferrari-collectie zienHublot laat nieuwe Ferrari-collectie zienHublot laat nieuwe Ferrari-collectie zienHublot laat nieuwe Ferrari-collectie zienHublot laat nieuwe Ferrari-collectie zien

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  BruceWillis  -  10-09-2015 om 21:48

  MOOI ik hou wel van die Aparte horloges,een mooi sieraad om jezelf cadeau te doen{als je het geld hebt}

 2. Profile pic
  Marlboroman  -  10-09-2015 om 22:07

  ik ben ook wel gek op Horloges

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws