Hoeveel Rolls-Royces passen er in een vliegtuig?

Hoeveel Rolls-Royces passen er in een vliegtuig?

Afgelopen februari vond in Zuid-Afrika de introductie van de Rolls-Royce Dawn plaats. Een unieke plek om deze luxe cabriolet te presenteren aan de pers en er mee te laten rijden. Helaas hadden wij geen uitnodiging ontvangen. Om deze auto's daar te krijgen is er een strakke planning en natuurlijk een goede partner nodig. KLM nam deze taak op zich en laat door middel van een aantal foto's zien hoe dat in zijn werk gaat.

Met een totale waarde van 4,5 miljoen euro was het weer een van de vele unieke projecten voor KLM. De bestemming was Johannesburg en vanuit Amsterdam werden de auto's gevlogen. Na een controle van de auto's, zo mag een auto nooit meer dan een kwart benzine aan boord hebben en ook geen brandblusser was het tijd om de auto's op te laden. De auto's waren al op een autopallet geladen waardoor dit geen problemen opleverde. Een hooglader zorgde ervoor dat ze zo het vliegtuig in geschoven konden worden. Zo stonden er uiteindelijk acht Dawn's in het laadruim van het vliegtuig. Dat hadden er overigens met gemak meer kunnen zijn. Dertien stuks hadden er namelijk ook gepast!

Hoeveel Rolls-Royces passen er in een vliegtuig?Hoeveel Rolls-Royces passen er in een vliegtuig?Hoeveel Rolls-Royces passen er in een vliegtuig?Hoeveel Rolls-Royces passen er in een vliegtuig?

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws

Stem nu voor de spot van de dag