Hoeveel PK wil je in die GT-R? Ach doe maar 1750

Hoeveel PK wil je in die GT-R? Ach doe maar 1750

Wil je in Monaco opvallen dan moet je van goeden huizen komen. Wil je in Monaco opvallen tijdens de Top marques dan moet je echt je best doen. Dat is deze berijder in ieder geval goed gelukt, waar een Nissan Gtr tegenwoordig standaard met zo’n 600pk afgeleverd wordt gaat dat bij dit exemplaar bijna 3 keer over de kop! 1750 PK weten de dames en heren van Brill steel motorsport in deze auto te pompen.

Het is natuurlijk overduidelijk dat dit niet het enige is wat ze aan de auto gedaan hebben, denk aan de gigantische spoiler een dikke set velgen, een nieuwe motorkap en een volledig nieuwe splitter waar je voor mijn gevoel geen normale drempel mee kan nemen. Volgens de spots op de autogespot website heeft de auto Monaco nog nooit verlaten maar mijn gevoel zegt dat dat wel eens niet zou kunnen kloppen, hoe geweldig zou dit apparaat zijn op bijvoorbeeld de nürburgring, of is er door het gigantische vermogen niet meer mee te rijden? Totdat iemand het aandurft zullen we het nooit weten!

Hoeveel PK wil je in die GT-R? Ach doe maar 1750

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS thomcarspotter  -  21-02-2020 om 20:08

  Tof dat er meer van dit soort "gespot" artikeltjes komen Jasper, en ook voor de Engelse site!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS jasper1  -  21-02-2020 om 21:22

  @thomcarspotter Bedankt! De engelse site was wel erg stil terwijl ik denk dat daar wel een hoop verkeer doorheen gaat, ik vertaal nu wat artikeltjes naar het engels en schrijf er ook een paar bij en die vertaal ik dan uiteraard meteen door naar het engels. leuk "werk"!

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws