Hier zien we de nieuwe Porsche 992 Carrera GTS MkII op straat!

  • Ruud
  • 12-06-2024 10:50
  • 209
  • 0

Hier zien we de nieuwe Porsche 992 Carrera GTS MkII op straat!

Zie en bewonder! Autogespot zou Autogespot niet zijn als we jullie de nieuwe Porsche 992 Carrera MkII kunnen laten zien. Na extreem korte tijd sinds de introductie van de nieuwe 911-facelift kunnen we al de allereerste ongecamoufleerde versie zien. Daarbij is het direct in één van de nieuwe PTS-kleuren.

Soms introduceert Porsche een nieuwe auto en als bonus worden er nieuwe PTS-kleuren geïntroduceerd. Voor Porsche-fans is dit een groot ding. Voor wie Porsche nog niet zo kent: PTS is het exclusieve programma om je Porsche naar eigen wens aan te passen. Het bevat tientallen kleuren uit elke tint waaruit je kunt kiezen. Sommige kleuren zijn uiterst legendarisch en dateren uit vroegere tijden, terwijl er zo nu en dan nieuwe kleuren aan worden toegevoegd, zoals in dit geval. Soms zijn dit compleet nieuwe kleuren en soms maakten ze al deel uit van het Porsche-programma, maar niet officieel als PTS-kleur, maar als speciale kleuren voor geselecteerde modellen. PTS Frozen Berry Metallic is zo’n kleur. Het was al beschikbaar op sommige Taycans. Als je deze kleur echter op de 911 wilde, was dat niet mogelijk. Tot nu. Want deze en acht andere kleuren kun je voortaan voor elke Porsche kiezen. Even bijzonder is PTS Verde Zeltweg Metallic. Sommigen herinneren zich misschien dat deze kleur oorspronkelijk van Ferrari komt. Sterker nog, het was zo’n populaire kleur bij Ferrari dat Porsche besloot deze ook te introduceren. Heb je dus een Ferrari in Verde Zeltweg Metallic, dan kun je nu ook de Porsche 992 GT3 Touring in deze kleur bestellen.

Nieuw bij de nieuwe Porsche 992 MkII is dat Racing Yellow niet meer verkrijgbaar is tussen de speciale lakken. In plaats daarvan is er deze frisse, iets lichtere en meer groenachtige tint geel genaamd Cartagena Yellow Metallic. Zoals je op de foto’s hier gemakkelijk kunt zien, is het een veel modernere kleur dan het klassieke Racing Yellow.

Hier zien we de nieuwe Porsche 992 Carrera GTS MkII op straat!Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel