Hier is de eerste Rolls-Royce Cullinan Series II zonder camouflage

  • Ruud
  • 06-06-2024 13:31
  • 850
  • 2

Hier is de eerste Rolls-Royce Cullinan Series II zonder camouflage

Rolls-Royce knalde vorige maand de gefacelifte Rolls-Royce Cullinan Series II de wereld in. Kort daarna werd een gecamoufleerde versie gespot en nu zien we in Ibiza het eerste exemplaar zonder camouflage.

Wereldwijde media in lifestyle en automotive worden door Rolls-Royce overgevlogen om in Ibiza te genieten van de jetset en de nieuwe Rolls-Royce Cullinan Series II. Het was zes jaar geleden sinds Rolls-Royce met de Cullinan kwam en in het gat van de luxe SUV's dook. Met succes aangezien het momenteel het meest gewilde model is bij Rolls-Royce. De facelift heeft kleine ingrepen aan het exterieur tot gevolg. Zo zijn er rond de koplampen grote LED-L-vormige designelementen toegevoegd. Ook kreeg de Cullinan een iets agressievere voorbumper. Aan de achterkant zijn er geen grote veranderingen. Alleen de uitlaatuiteinden hebben een iets opvallender ontwerp.

Er zijn echter meer veranderingen aan de binnenkant. Veel details en versieringen zijn aangepast, gewijzigd, verwijderd of toegevoegd op basis van feedback van klanten. Alles heeft een iets modernere uitstraling.

Hier is de eerste Rolls-Royce Cullinan Series II zonder camouflageKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel