Hey I heard you were a Wild One!

Hey I heard you were a Wild One!

Kennen we hem nog, de dikke hit uit 2011 van Flo Rida en Sia, 'Wild Ones'? In die tijd had je de radio nog niet aan staan of het nummer was al te horen. In de videoclip van het nummer komt echter genoeg moois op vier wielen voorbij. Zo zien we onder andere een McLaren, Bentley en een heuse dragrace tussen twee Ferrari’s, één daarvan lijkt verdacht veel op deze.

Of de Ferrari California in kwestie dezelfde auto is als uit de videoclip is niet bekend. Er zijn met name aan de achterkant toch wat kleine verschillen te merken ten opzichte van het exemplaar uit de videoclip die het moet stellen met iets minder wrapmateriaal. Het staat echter buiten kijf dat dat eigenaar zich heeft laten inspireren door de auto uit de videoclip. Maar is de California wel een echte ‘Wild One’? Qua wrap zeker, maar qua auto zijn de overige auto’s uit de videoclip toch wel iets bruter. De California is tenslotte in de markt gezet als een auto die wat comfortabeler is ten opzichte van andere Ferrari’s. Toch ben ik gek op de California met zijn heerlijke V8 en het is en blijft een Ferrari en dus puur genieten!
Hey I heard you were a Wild One!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    grandmasterb  -  17-06-2018 om 17:33

    Heerlijk muziekje en geef mij die California maar, daar kun je ook nog wat extra meiden in meenemen, lekker praktisch toch...

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws