Het mysterie achter deze luxe sloep houdt nog niet op

  • Brecht
  • 24-03-2024 19:00
  • 715
  • 2

Het mysterie achter deze luxe sloep houdt nog niet op

Deze Maybach hebben we recentelijk al twee keer besproken wegens een lekke band. Het goede nieuws: hij staat weer op 4 wielen. Helaas houdt het goede nieuws hier dan ook bij op..

Op 12 januari werd deze Maybach 57 S gespot in Leiden met een lekke rechter voorband. Vijf dagen later, op 17 januari, stond de auto op een krik in de lucht zonder wiel op dezelfde plek. Het artikel dat deze spot behandelde eindigde met de vraag of de Maybach de volgende keer weer rijdend gespot zou worden. Hierna hebben we niks meer vernomen van deze ondertussen befaamde Maybach, wat het idee gaf dat deze nu zoals gehoopt weer in goede staat rondreed door ons land. Op 24 maart ziet spotter Simon.B de Maybach opnieuw in Baarle-Nassau, maar tot zijn verbazing is er vrijwel niks veranderd aan de situatie.

Ondanks het feit dat het moeilijk te zien is op de foto's, lijkt de Maybach op nieuw last te hebben van een lekke band rechts voor. Niet alleen deze band, maar ook de band rechts achter kan wel wat extra lucht gebruiken. Verder smeekt de Maybach om een goede wasbeurt, want de viezigheid van twee maanden geleden lijkt nog gewoon aanwezig. Wat zou het verhaal zijn achter deze opmerkelijke sloep, en zou deze de volgende keer er dan toch echt beter bij staan?

Het mysterie achter deze luxe sloep houdt nog niet opKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel