Het beest van Corvette gespot, de C7 ZR1

Het beest van Corvette gespot, de C7 ZR1

Het weekend staat altijd garant voor een paar mooie spots. De meeste spotters trekken er op uit en leggen alle mooie bolides vast in de welbekende steden. Amsterdam, Milaan, Monaco en ook Bal Harbour waar Horse-power altijd wel wat moois vast weet te leggen. Ditmaal het beest van Corvette. De C7 ZR1.

Voor de tweede maal werd dit beest zonder camouflage gespot. Daarvoor werd het project meermaals op de Nürburgring gespot waar het ontwikkeld werd. Amerikanen gaan namelijk niet alleen maar hard rechtdoor tegenwoordig. Op de Nürburgring reed dit beest met 765 pk een rondje in 6:57 minuten. En dat is bijna even rap als een Porsche GT3 RS.

De C7 ZR1 is niet te missen en makkelijk te herkennen. Achterop zit namelijk een gigantische spoiler en ook aan de voorkant kun je er niet omheen dat dit de snelste versie van de Corvette C7 is. Een behoorlijke bumperpartij en motorkap bedekken de V8 met supercharger die overigens goed is voor 965 Nm aan koppel. Dat zijn waardes waar je een beetje bang van wordt.

Het beest van Corvette gespot, de C7 ZR1

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS grandmasterb  -  10-12-2018 om 23:59

    Een echte musclecar, die bult in de motorkap is echter wel erg groot. Hij kost in de USA 130.000 dollar volgens het commentaar op deze foto, dat is dus ongeveer 110k in euro, ongeveer een derde van de vergelijkbare supercars in Europa!!! Dankzij de idiote autobelastingen en importheffing in Nederland zal die hier wel 3 keer zoveel kosten. Je zou zowaar Trump gelijkgeven dat Amerikaanse auto's veel te zwaar belast worden bij import hier. Dat klopt ook, een Jeep Grand Cherokee Srt-8 kost hier ook 3 x zoveel als in Duitsland of België. Dat maakt natuurlijk de vergelijkingen met europese auto's wel heel oneerlijk.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws