Heerlijkheid: BMW M3 Touring Competition

  • Ruud
  • 09-01-2023 08:43
  • 146
  • 0

Heerlijkheid: BMW M3 Touring Competition

Het feest was afgelopen jaar groot toen BMW bekend maakte dat de M3 Touring er echt zou komen. Door middel van een grote YouTube serie werd de hype opgebouwd en in juni was hij daar. Inmiddels worden de eerste exemplaren gespot!

Het eerste exemplaar werd begin vorige maand gespot en dit weekend konden we weer twee nieuwe exemplaren bijschrijven. Zo ver we weten is de M3 Touring niet gelimiteerd en kunnen enthousiaste klanten hun orders dus blijven inschieten tot het moment daar is dat BMW stopt met produceren van de auto. Wel zal BMW zich met de M3 Touring focussen op bepaalde landen omdat daar de vraag het hoogst is.

Waarom is de BMW M3 Touring eigenlijk zo populair? Omdat BMW over het algemeen zeer sportieve M modellen maakt en de roep om een M3 Touring groot was. Zeker aangezien de concurrenten al langer stationwagens in het sportprogramma hadden opgenomen. We zijn dan ook benieuwd of BMW bij nieuwe generaties van de 3-serie ook weer aan een M3 gaat denken of dat dit een eenmalig project was vanwege het 50 jarige bestaan van BMW M.

Heerlijkheid: BMW M3 Touring CompetitionKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag