Heel speciaal: McLaren Senna XP in Sydney

  • David
  • 01-09-2023 11:48
  • 178
  • 0

Heel speciaal: McLaren Senna XP in Sydney

In Sydney hebben we nog een hoogtepunt: een speciale editie van de McLaren Senna. Maak kennis met de McLaren Senna XP. Maar wat is een Senna XP precies? Lees verder om erachter te komen.

De McLaren Senna werd in 2018 op de Autosalon van Genève onthuld, een unieke hypercar. Dat was echter niet voldoende voor een McLaren-dealer in Amerika. Ze werkten samen met McLaren Special Operations (MSO) om een aangepaste editie te maken op basis van prototypes. Interessant is dat ze bij McLaren, in tegenstelling tot andere autofabrikanten, testauto's en prototypes aan klanten verkopen. Precies deze namen ze en transformeerden ze tot een unieke speciale editie. Deze auto's konden zich onderscheiden door hun speciale lakwerk, carbon onderdelen en zelfs volledig zichtbare koolstofvezel. De markering "XP" onderscheidde ze ook.

Dit exemplaar uit Downunder is inderdaad op een zeer intrigerende manier gespoten. Een kleur die groen, blauw of zelfs violet lijkt, afhankelijk van de kijkhoek. De naam is MSO Amazon Colour Stream Het is werkelijk ongelooflijk om zo’n zeldzaam exemplaar te zien. Pigeon.spots.cars mag zich zeer gelukkig prijzen dat hij deze auto heeft mogen spotten. Vooral in Australië is dit uitzonderlijk, aangezien deze XP-modellen oorspronkelijk uitsluitend voor de Amerikaanse markt bedoeld waren.

Heel speciaal: McLaren Senna XP in SydneyKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel