Hebben jullie alle Mercedes-Benz SLS AMG Electric drive nu gespot?

Hebben jullie alle Mercedes-Benz SLS AMG Electric drive nu gespot?

De elektrische variant van de Mercedes-Benz SLS AMG. Oftewel de SLS AMG Electric Drive. Een project van Mercedes-Benz waar slechts negen exemplaren van gemaakt werden. En als de kentekens niet gewisseld zijn in de afgelopen jaren hebben jullie nu alle negen exemplaren gespot!

Een prestatie op zich! Opvallend detail is dat alle elektrische jongens in Europa zijn gespot. Het begon allemaal in 2012 toen Sander het eerste prototype spotte op de Nürburgring. Een half jaar later werd de productievariant in Spanje gespot en toen ging het niet heel snel meer. Eén exemplaar werd een aantal keer gespot maar daarna ging het mondjesmaat. Afgelopen januari hadden we exemplaar 8 van de 9 ontvangen uit Zwitserland en nu is het negende exemplaar gespot in Leipzig! De elektrische variant van de SLS AMG was een kanon te noemen. Vier motoren zijn goed voor 751 pk en 1000 Nm aan koppel. Een sprint naar de 100 km/u werd gedaan in 3,9 seconden!

Hebben jullie alle Mercedes-Benz SLS AMG Electric drive nu gespot?
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    jasper1  -  29-03-2019 om 14:14

    Misschien een leuk idee om ook een zoekfunctie te maken waar je kan zien hoeveel verschillende auto's er van een bepaald type gespot zijn. Daarmee bedoel ik dan unieke kentekens.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws